Ik ben Ans Flentge-van Gemert geboren in 1954 te Vlijmen en opgegroeid in Vught. Inmiddels woon ik sinds 1990 in Groningen en sinds 1995 in de stad Groningen. Mijn werken maak ik onder de naam SepArt. Deze naam ligt ten grondslag aan de koosnaam die mijn man Albert mij gegeven heeft vlak na onze ontmoeting. In sommige streken van Brabant wordt drop Sep genoemd. Omdat ik donkerbruine ogen heb, heeft Albert mij sindsdien Seppie genoemd. Daarom is mijn keurmerk op mijn schilderijen in de vorm van een dropje met daarin het jaartal en de naam Ans verweven.

Sinds 1998 ben ik bezig met het maken van kunst met de computer. Door de jaren heen, heb ik me vele technieken via de computer en software eigen gemaakt. Door de combinatie van de technieken heb ik zo langzamerhand een veelzijdige verzameling aan werken.

Door middel van de vele mogelijkheden die de diverse software biedt, komen de ideeën als vanzelf boven borrelen. Daar ga ik dan verder mee aan het werk, tot het resultaat is bereikt, wat ik voor ogen had. De mogelijkheden zijn grenzeloos, waardoor mijn creativiteit wordt geprikkeld om steeds verder te ontwikkelen.